vrijdag 30 november 2007

And the winner izzzz...


In de aanloop van het project 'BAGLAD(Y) Sustainable In Style' beloofde ik de "winnaar" ervan een ECHTE Louis Vuitton-tas. Het competitie-element was niet door mij ingebracht, maar kwam tot stand door de samenwerking met Studio Hergebruik. (www.studiohergebruik.nl)
Aanvankelijk zou directeur Jan de Haas een selectie maken uit de resultaten, om aldaar tentoon te stellen.
Dit gaf het idee voor een wedstrijd-met-jury, een soort "BagFactor".
En daar hoort een prijs bij.

De winnaar van de prijs werd Jonathan Hofwegen, met de geweldige tas die hij maakte van een afgedankt rijzadel en een dito trui.

De jury bestond uit Sander F. van Hest, docent en coördinator BAGLAD(Y), Tessa Lavrijse, Head of Lifestyle & Design department, Jan de Haas, directeur Studio Hergebruik, Krokus Jeronimus, Fashion-ondernemer in ruste én koopman op de rommelmarkt, en last-but-not-least Nina Janssen, tasontwerpster en gastdocente.

Jonathan won dus de échte Louis Vuitton-tas, die uiteindelijk een papieren shopper bleek te zijn. Laat dat nou net een tas zijn die nooit wordt geïmiteerd, niet te koop is en alleen wordt verstrekt bij de aankoop van een ander écht LV-produkt.
En bovendien was hij gevuld met een -eveneens echte- LV enveloptas, een échte LV documentmap en een écht LV fotomap. U mede aangeboden door Els de Baan. Thanx Els!

Geen opmerkingen: